неділю, 31 березня 2013 р.

Курси по індиководству



Проводиться набір групи слухачів на курси:

з 21 по 25 жовтня 2013

з 25 по 29 листопада 2013

Прохання записуватися поштою skzospzooteh@yandex.ru. Для запису обов'язково залишайте свій мобільний телефон.
В даний час ми відроджуємо втрачену традицію з навчання фахівців у галузі індиківництва. Курси включають в себе теоретичне та практичне навчання на власній виробничій базі. Наші провідні фахівці ведуть консультації з усіх питань: від інкубації, вирощування, годівлі та розмноження індичок до технології переробки м'яса. Слухачам курсів надаються інформаційне забезпечення та консультативна підтримка.




Повідомляємо Вам, що "Північно-Кавказька зональна дослідна станція з птахівництва" проводить курси по індиківництва для керівників і фахівців птахівницьких підприємств (племзаводів, репродукторних господарств, птахофабрик та інших птахівничих господарств), приватних осіб і всіх бажаючих займатися індиківництва.

Курси будуть проводитись по мірі набору груп, за місцем знаходження наукової установи за адресою: Ставропольський край, Георгіївський район, село Рясне, вул. Поздовжня, будинок 30.

Навчання безкоштовне. По закінченню курсів видається відповідний документ. Завантажити програму курсу навчання по індиківництва

Проживання в готелі Ювілейна р. Георгиевска за рахунок слухачів, (сайт готелю http://www.yubileynaya.su/) вартість буде повідомлена додатково. Сніданки в готелі (вартість включається у проживання). Обіди та вечері - за місцем проведення курсів безкоштовно, забезпечуються науковою установою.

Проїзд з ж / д вокзалу м. Георгиевска до готелю Ювілейна - маршрутними таксі № 8, 1, 111. Проїзд від готелю до місця проходження курсів та назад - на транспорті наукової установи.

При собі мати
паспорт;
для працівників господарств:
правку про ветеринарний благополуччі господарства;
реквізити господарства.
Про свою участь у курсах прохання обов'язково повідомляти нам із зазначенням кількості слухачів, їх прізвищ та ініціалів для формування груп на ел. пошту skzosp@yandex.ru або за телефонами: 8 (87951) 43-519, 43-146, 43-638.

Всі дані з цих курсів будуть записані на відео та викладені на нашому сайті, такщо навіть якщо ви не зможете поїхати туди то ми предоставим вам можливість дізнатися про новітні тенденції птахівництво і дома за своїми компютерами....

Немає коментарів:

Дописати коментар