неділю, 3 березня 2013 р.

Як почати фермерське господарство












Створення власного фермерського господарства - заняття досить клопітка. Щоб успішно займатися аграрним бізнесом, треба дійсно любити свою справу, інакше будь-яке починання обернеться невдачею. Як почати свою справу, отримуючи не тільки задоволення, але і хороший прибуток?

Вам знадобиться

- Бізнес-план;
- Земельна ділянка;
- Будівлі та споруди;
- Обладнання і техніка.

Інструкція

1.Для початку визначитеся, який різновидом фермерського господарства ви б хотіли зайнятися: свинарством, птахівництвом чи, може, сільським господарством. Останнє, до речі, вважається найбільш вигідним підприємством.
2,Отримайте документи про реєстрацію фірми (наприклад, IP або ТОВ).
3,Складіть бізнес-план. Цілком можливо, що вам знадобиться кредит для здійснення своєї
 бізнес-ідеї, в такому випадку детальний план буде дуже до речі.
4,Далі вам знадобиться вирішити питання з ділянкою, на якій розташується ваше фермерське господарство. Для цього зверніться до органів місцевого самоврядування.
5,Якщо ви плануєте зайнятися справою в партнерстві зі своїми родичами, то вам варто укласти 
угоду про створення фермерського господарства, щоб у майбутньому уникнути можливих 
сварок. 
Ну, а якщо ви плануєте вести бізнес без сторонньої допомоги, то така угода становити не 
обов'язково.
6,Далі піде будівництво споруд, укладення договорів на забезпечення вашої ферми електрикою, водою, теплом і т.д. На цьому етапі знадобиться отримати відповідні дозвільні документи, а для роботи залучити найманих працівників, що спеціалізуються в даній галузі.
7,Наступний етап - створення колективу. Працівники ферми можуть бути вашими родичами чи найманими робітниками.
8,Облаштування фермерського господарства. Для повноцінної роботи вам буде необхідно обзавестися технікою, яку можна купити або взяти в оренду.

    Корисні поради

    Якщо площа вашого фермерського господарства буде великий, то вам, швидше за все, знадобляться наймані робітники, а якщо ви будете мати невеликою територією, то ваш бізнес
     буде більш вигідним, оскільки вам не доведеться наймати велику кількість співробітників та оплачувати їхню працю.


    -->

    1 коментар:

    1. Добры дзень, усе, я Адрык Вадзім, які жыве ў горадзе Курган, хачу падзяліцца з вамі ўсім пра тое, як містэр Бенджамін дапаможа мне атрымаць крэдыт у 15 000 000,00 рублёў, каб пачаць сваю дастаўку харчовых напояў пасля таго, як я працую некалькі гатэляў тут, у Кургане, проста зарабляць на жыццё, але пры гэтым у мяне ўсё яшчэ ўзнікаюць цяжкасці з аплатай арэнднай платы, але я дзякую Богу, што цяпер я працую самастойна з 5 працаўнікамі, якія працуюць на маёй апецы. Проста, калі вы шукаеце фінансавую свабоду, я параю вам звярнуцца да містэра Бенджаміна з гэтым электронным лістом ніжэй і нумарам прыкладання. Lfdsloans@outlook.com + 1-989-394-3740

      ВідповістиВидалити