неділю, 31 березня 2013 р.

Пташник - теплий і функціональний будинок для пернатих


Пташник - теплий і функціональний будинок для пернатих
Тепле, добре опалюване приміщення, чисті стіни і рівну підлогу, відсутність неприємного запаху, ненав'язливий щебет пернатих і спокійна атмосфера.


Це комфортабельний заміський будинок? Ні, це сучасний пташник.

А ви б погодилися жити в темному і не облаштованому закутку на місці домашніх пернатих? Швидше за все, немає. І правильно б зробили, адже від якості змісту сільськогосподарської птиці безпосередньо залежить її здоров'я, продуктивність і плодючість.



Птахівництво сьогодні визнано одним з найперспективніших, а, отже, прибуткових сфер агробізнесу. Власникам господарств при правильній організації утримання і догляду вдається досить швидко вирощувати поголів'я птиці. Будівництво хорошого пташника - це одне з найбільш важливих умов прибутковості сільськогосподарського підприємства.

Сучасний власник фермерського господарства прекрасно розуміє всю важливість створення відповідних умов для курей, качок або індичок. Саме з цієї причини він замовляє будівництво пташника професійної компанії з солідним досвідом роботи і сотнями виконаних проектів в активі. Використання найсучасніших технологій, якісних матеріалів, спеціальної техніки та інструментів дозволяє фахівцям зводити просторі, надійні і повністю обладнані всіма необхідними комунікаціями будинку для сільськогосподарської птиці. І робити це за рекордно короткий відрізок часу.

Адже час - гроші, як кажуть бізнесмени.

Одним із пріоритетних напрямків роботи заводу «Агробуд» є будівництво пташників. Ми зводимо теплі, міцні і сучасні житла для пернатих, приділяючи особливу увагу теплоізоляції та гігієну. Наші професійні майстри використовують в будівництві продумані комплексні системи з природною циркуляцією повітря і примусовою вентиляцією. Застосування подібних систем в пташниках дозволяє нам забезпечити чудову якість утримання домашньої птиці шляхом створення оптимального мікроклімату в приміщенні, де вона мешкає.

Ми здійснюємо швидке і економічне рішення даного питання, застосовуючи в процесі зведення пташників сучасні технології швидкомонтованих будинків. Наші професійні фахівці готові в короткі терміни побудувати функціональний і зручний будинок для домашньої птиці та оснастити його всіма комунікаціями.

І ви можете приступати до вирощування власного поголів'я!

Немає коментарів:

Дописати коментар