понеділок, 11 березня 2013 р.

Выращивание индюшат НА МЯСО


Выращивание индюшат НА МЯСО

Для промышленного производства мяса следует использовать гибридов. На выращивание принимают здоровых индюшат не позднее 8 часов после выборки из инкубатора массой не ниже48 г.

Молодняк содержат в птичниках шириной 12 и 18 м, длиной 72 и 96 м, с полами, имеющих твердое покрытие, как правило, бетонные, устойчивыми к мытью и дезинфекции. Птичники оснащаются техническими средствами для
обеспечения микроклимата и комплектами серийно выпускается технологического оборудования.

В теплое время года, особенно в южных районах страны, можно выращивать индюшат в помещениях облегченного типа (вольерного) или в лагерных домиках, позволяет увеличить производство индюшатины с минимальными затратами.

пʼятниця, 8 березня 2013 р.

ВИРОЩУВАННЯ індичат НА М'ЯСО


Для промислового виробництва м'яса слід використовувати гібридів. На вирощування приймають здорових індичат не пізніше 8 годин після вибірки з інкубатора масою не ніже48 р.

Молодняк містять у пташниках завширшки 12 та 18 м, довжиною 72 і 96 м, з полами, що мають тверде покриття, як правило, бетоновані, стійкими до миття та дезінфекції. Пташники оснащуються технічними засобами для

четвер, 7 березня 2013 р.

Біла північнокавказька порода індиків


Сьогодні я хочу розповісти вам про породи індиків, чому саме індиків? Тому що Індик це царська птиця м'ясо якої є одним із самих якісних, самих дієтичних і смачних.
Отже почнімо з Білої північнокавказької породи

середа, 6 березня 2013 р.

Українцям хочуть замінити курятину на індичатину





Чому займатися індиками в україні вигідно!!!





вівторок, 5 березня 2013 р.

Шляхи залучення інвестицій у сільське господарство





неділя, 3 березня 2013 р.

Розведення індиків